Köp HIGH PERFORMER 10W-40 Motorolja

15 resultat

Val för ditt nyttofordon

High-Performer 10W-40 är en syntetisk olja som har ultrahög prestanda för dieselmotorolja. Den är speciellt utformad med Low-SAPS-specifikationer för dieselmotorer i nyttofordon av Euro 4 och 5 med partikelfilter (DPF) eller katalysatorer (SCR) som behöver låg SAPS-olja vilket är avgivit i tillverkarens specifikationer. Low-SAPS oljor ska användas tillsammans med lågsulfat dieselbränsle (50ppm eller lägre). High-Performer UHPD har visat sig väldigt pålitligt även under förhållanden med fördröjt oljebytesinterval. Därför utökade serviceintervaller är också möjliga om det lever upp till tillverkarens specifikationer. Vid användning av UHPD olja i stora nyttofordon uppnår man förlängd driftstid hos partikelfilter och katalysatorer. Eftersom låg viskositet ger en bra smörjning vid låga temperaturer blir motorerna väldigt bra skyddade mot kamaxelslitage. Det gör att motorn hålls rostfritt och har utmärkta värme- och oxidationsstabilitet.

En annan grupp av fordon

Eftersom nyttofordon är olika i sig, tillverkas motorer med sina egenskaper för att möta specifika utmaningar vilka man förväntar i vissa klimat- och belastningsförhållanden. I alla fall finns High-Performer 10W-40 tillgänglig för de nyttofordon som kräver förlängda serviceintervaller. Dess SHPD olja passar de flesta fordon med undantag för dem som behöver låg askhalts oljor (Law SAPS) som ACEA E6, MAN 3477 osv. Trots detta levereras oljan utrmärkt skydd mot slitage eftersom motoren hålls ren i all dess delar från vevaxel till kamaxel. Tack vare mindre motstånd i motorn (låg viskositet och mindre friktion) minskas användning av bränsle. High-Performer 10W-40 förblir med samma egenskaper eftersom där bildas ingen slam eller förbränningsrester. Dessutom med tanke på att varken rost, korrosion eller skumning bildas förlängs serviceintervaller vid bevarande av höga nivåer av slitageskydd vid växlande belastningar.

Hitta rätt olja till rätt pris

Behöver man verkligen bästa skydd för ens nyttofordon med senaste krav på låg utsläpp och långa serviceintervaller då är High-Performer 10W-40 att föredra. Eftersom en sådan olja hittar man inte alltid i varje oljebutiken då krävs det speciella butiker som 123bildelar.se för att hjälpa här. Vi har verkligen olika typer av denna olja till salu i olika volymer som kan köpas både separat eller i part. Men till skillnad från liknande online butiker har vi verkligen rabatterade priser vilket tillåter att spara hur mycket man än beställer. Bara välj antal, lägg varor i kundvagnen, betala för köpet och ange din leveransadress för att få varan fraktad till ditt hem. Den kommer att ta vanligen ett par dagar beroende av ort.