Köp GLYSANTIN Motorolja

2 resultat

Glysantin

 

Motorolja är grundläggande för att ditt fordon ska fungera som det ska. Det är vikigt att du har lagom mycket motorolja i ditt fordon, den kyler och smörjer rörliga delar och ser även till att de förblir rena. Dessutom hjälper den till att täta kolvarna i cylindrarna. Konsultera ditt fordons instruktionsbok om du är osäker på vilken typ av motorolja som du ska välja. Detta är extra viktigt om du har garantier som gäller för ditt fordon, då dessa kan upphöra att gälla om du väljer en alternativ motorolja. Välj alltid rätt viskositet (tjocklek) på din motorolja beroende på vilka temperaturer som ditt fordon ska jobba vid. Se till att du har koll på vilken olja du ska köpa och slarva inte med oljebytena. Att låta bli att byta olja kan leda till en betydligt förkortad livstod på din motor och ditt fordon, vilket kan bli en kostsam historia i form av reparationer och reservdelar som behöver inhandlas.

 

Längre livslängd

 

Glysantin har en historia inom tillverkning av kylvätska och som sträcker sig tillbaka till 1920-talet. Redan då var de banbrytande när det gäller bilteknologi. 1929 lanserar de världens första frostskyddsmedel. Företaget har sedan dess växt till att bli en av världens största tillverkare av motorolja. Deras motorolja är tillverkad med hjälp av den senaste tekonoligin och ger ett utmärkt skydd till din bil. Glysantin motorolja ger din bil en längre livslängd och minskar riskerna för skadliga utsläpp. Korrekt oljenivå är mycket viktigt. Hur gör man för att kolla sin oljenivå? Det är enkelt, i oljetankens lock finns en oljesticka. Den drar du upp, torkar av, och sedan för du ned den i oljetanken igen. På stickan finns ett streck som visar exakt hur mycket olja du bör ha i bilen. Om du inte torkar av stickan kan resultatet bli missvisande på grund av att det skvätter olja på stickan medan du kör bilen.

 

Handla ny motorolja idag

 

Det är oerhört grundläggande att regelbundet serva sin bil och att byta ut utslitna delar. Av yttersta vikt är också att byta motorolja med jämna mellanrum. Men innan du köper motorolja ska du kolla upp så att de säkert kommer att passa till just din bil. Besök gärna motorolja-online.se. Där hittar du det mesta när det gäller motorolja till din bil. Du kan exempelvis köpa Glysantin motorolja. Butiken erbjuder snabb support och bra priser. Vi önskar dig ett varmt lycka till med inköpen av nya tillbehör till din bil.