Köp FORD 5W-30 Motorolja

1 resultat

Tillförlitlighet

 

Ford är ett bilmärke som först började massproduktion av bilar och bidragit stort i utveckling av alla bilindustri. Men detta framsteg är inte slut och därför oljebutike får märkes Ford 5W-30 olja som tillverkades speciellt med tanke på motorernas svagheter som visade sig med tiden. Därför kan man fixa det genom att hälla Formula F som skyddar framför allt mot slitage och har höga tvättegenskaper som förebygger slambildning. Det lovar säker och tillförlitlig motordrift i longa loppet.

 

Användning

 

Helsyntolja Ford 5W-30 med utmärka drifsförhållanden bidrar till ökning av motorlivslängd i vilka temperaturområden den än används. Dessutom unik Formula F leder till minskning av utsläpp av skadliga gaser till miljö. Motorolja utmärker sig genom speciella tillsatser som minskar bränsleförbrukning och motstår snabb åldrande av oljan, som leder till obetydligt oljeförbrukning för antingen bensin- och dieselmotorer. Ford 5W-30 är också bra på att sätta sig i drift så fort motor är på vid kallstart och metallytor är i stort behov av smörjning.

 

Köp med rabatt

 

För att kunna köra sin bil länge utan tidig motorreparation spelar motorolja stor roll, därför köper Ford ägare Ford 5W-30 med unik formula som kan skydda deras motorer. Hos motorolja-online.se går det att skydda din plånbok från svindyra priser hos vanliga butiker, eftersom hos oss håller vi rejält skruvade priser, vilket blir uppenbar vid partiköp, när man beställer flera burkor eller hela oljedunk. Bara lägg varan i kundvagnen och betala för den. Efter det skickar vi din olja till dig så snabbt som möjligt.