Köp För verkstäder

35 resultat
Classic
Varunr:OIL-491-1698
Pris inkl. moms
plus frakt

I LAGER

Hjälper vid reparation

 

När man äger en verkstad bör man köpa riktiga medel som hjälper anställda att utföra inte bara service av fordon, utan också reparation. Låt oss föreställa ett vanligt fall när man kan inte dra av en genomrostad mutter och om man hade sprayat med rostlösare så skulle man enkelt och snabbt åt den. Men ibland behöver man andra slags smörjmedel som kan användas för plats och elastiska delar och PTFE-spray passar detta användningsområde exakt. Behöver man smörja vanliga metallkopplingar så ska verkstad vara utrustad med multifunktionellt smörjmedel. Oftast när bilen undergår servicearbeten krävs det att byta bromsbelägg och för att förlänga driftstid av dem krävs bromsrengöring a bromsskivor vilket lovar sn speciellt spray för verkstäder.

 

Ta hand om huden

 

Vilka goda arbetshandskar man än använder är det oundvikligt att smuts, fett kan tränga in huden på händer så att man behöver ett speciellt medel för handtvätt. Detta medel passar för verkstäder, eftersom den har neutralt påverkan på hälsan av händer, och effektiv rengör, borttar olja, fett, korrosionsmaterial och andra föroreningar från händerna. Det har en antiseptisk effekt, torkar inte händerna och inte orsakar några allergiska reaktioner. Mycket mer ekonomisk än tvål och andra handtvätt.

 

Köp prisvärt

 

Om det behövs riktiga smörjmedel, tvättemedel och speciella verktyg för verkstäder då finns det ett ställe där allt det där presenterat på en sida – det är motorolja-online.se. Här kan man välja riktiga medel och beställa dem till ännu mindre pris än det är nu vid partiköp.