Köp FUCHS Titan Supersyn Motorolja

3 resultat

Märkets stolthet för universiell använding

 

Motorolja Fuchs Titan-Supersyn är en av de bästa typerna av motorolja för moderna bilmotorer. Unika basoljor och effektiva tillsatser garanterar optimal prestanda hos motorn under olika temperaturförhållanden och vid höga driftsbelastningar. Titan Supersyn 5w-40 är rekommenderad för bensin- och dieselmotorer av bilar, samt i motorer av lastbilar med liten belastning. Bland viktigaste egenskaper utmärker sig motoroljans skydd mot bildandet av olika olösliga föreningar och stabilitet hos oljeföreningen oavsett temperaturer som ger pålitlig smörjning av alla motordelar under hela året, vilket garanterar också en lätt kallstart av motorn vid lägsta möjliga temperatur.

 

Längre intervall

 

För motorer av den senaste generationen passar Supersyn Longlife Plus 0w-30, eftersom vid framställning av denna typ av motorolja används de senaste teknikerna, till exempel tekniken av Longlife-tillsatser, som möjliggör ökning av oljebyteintervallet. Fuchs Titan-Supersyn 0w-30 rekommenderas att använda i diesel- och bensinmotorer av bilar av VAG-gruppen av den senaste generationen. Överensstämmer med alla standarder och uppfyller alla krav från världsbilsfabrikanter. Motorolja Fuchs Titan Supersyn Longlife Plus 0w-30 används bäst i motorer med lämpliga toleranser, för optimal prestanda.

 

Effektiv skydd prisvärt

 

Förstås den olja som möjliggör att öka oljebytesintervall och på så sätt spara dina pengar kostar högre än vanliga, men hos motorolja-online.se går det att få tag i Fuchs Titan-Supersyn världig billigt, eftersom alla priser är skruvade. Och ju mer burkar du köper desto billigare det blir för dig. Bara lägg produkten i kundvagnen och gör din beställning – varan kommer att levereras inom ett par dagar.