Köp FUCHS Titan GT1 Motorolja

5 resultat
Titan GT1 5W-40
Varunr:OIL-389-6122
Pris inkl. moms
plus frakt

I LAGER

I takt med motorens evolution

 

Fuchs Titan GT1 är en syntetisk premium motorolja för bensin- och dieselmotorer. Företaget har tagit det bästa från sin erfarenhet och innovativa tekniker för att anpassa sin olja specifikt för kraven av småmotorer med högt effekt. Fuchs GT1 EVO 0w-20 har blivit så framgångsrik att den är första oljan i eftermarknaden godkänd av BMW för deras senaste BMW Longlife-14 FE+ standard. Oljan som tillverkas i Tyskland har en fokus på lågtemperaturanvändning, så att vid kallstart når smörjmedel alla utsatta metalldelar och skyddar dem på en gång.

 

Vid högre belastning

 

Fuchs Titan-GT1 har i sitt urval flera oljetyper för att tillhandahålla skydd för specifika förhållanden. Så Titan GT1 Pro Flex 5W-30 använder den nya XTL-teknologin. De unika egenskaperna för oljan ger XTL-teknik med fokus på skydd för högt belastade motorer, speciellt motorer med stop-start. Motorer med hög effekt får i så fall tillförlitlig smörjning och startar lättare och snabbare. Produkten är fördelaktig för bilar med avgasrengöringssystem som katalysatorer eller partikelfilter eftersom oljan säkerställer en hög effektivitet av dess arbete och en längre livslängd. XTL-Technology har visat sig att den minskar bränsleförbrukningen jämfört med oljor av SAE-klass.

 

Lätt och billigt

 

När man byter motorolja så vill man hälla i motor ersättning som har även bättre egenskaper än föregående motorolja. Därför Fuchs Titan-GT1 är en bra lösning, speciellt när man kan få tag i den till rabatterade priser. Det kan man lätt göra i motorolja-online.se butiken som har brett urval av Fuchs oljor och väldigt flexibla priser, speciellt när det gäller köp i parti.