Köp FUCHS 10W-60 Motorcykel produkter

1 resultat

Stor belastning är inget problem

 

Bilar drivs ofta i svåra förhållanden så att de flesta motoroljor kan inte garantera en tillförlitlig smörjfilm mellan cylindrar och kolvar, i kamaxel och vevstakar. I så fall rekommenderas det att välja en lämplig produkt som Fuchs 10W-60. De erbjuder några serier och för extra krav på motstånd mot höga temperaturer häller man Titan Supersyn olja, som speciellt rekommenderas för BMW M-serien och Alfa Romeo bilar. Produkten är tillverkad med avancerade basoljor och tillsatsmedel som säkerställer bevarandet av en stark oljefilm och det möliggör höga trycket i oljesystemet, både vid stadskörning och i sportläge. Oavsett dieselmotor hos lätt lastbil eller turboladdad motor hos en sportig personbil gynnar varje en av minskad friktion, låg flyktighet vid hög temperatur och som följd låg oljeförbrukning.

 

Val av mc-förare

 

Motorolja har lite egenskaper när man köper den för motorcyklar. Fuchs 10w-60 Silkolene använder elektrostatiska krafter i olja för att förbinda molekyler med låg friktion med högbelastade metallytor i motorn, vilket öppnar dolda kraftreserver och tillhandahåller jämn prestanda. Silkolene passar extra varmt klimat och används hos encylindriga enduro mc med stor motorvolym med luft- eller vätskekylning. Effektiva tillsatser skyddar kolvar, kanaler, kamaxlar, kammar och lager även under kallstart.

 

Köp lätt – köra längre

 

Det är självklart att man ska byta motorolja regelbundet men det vore bra att vara säker på att om man drar ut på tiden så händer det ingenting med motordelar. Fuchs 10W-60 är en sådan olja som tillåter försumma bytesintervall och förlorar inte smörjande egenskaper plötsligt som andra oljor gör. För att köpa produkten snabbt och billigt besök motorolja-online.se