Köp FUCHS 10W-40 Motorolja

9 resultat

Behov av en olja

Tvister om effektiviteten av övergången till gasbränsle upphör inte. Den ständiga prisökningen på bensin- och dieselbränsle uppmuntrar att välja mer ekonomiskt bränsle. Men många bilister är rädd för att göra övergång till gas eftersom tror att det kommer att skada motorn, och de förväntade besparingarna på bränslekostnader kommer att bli värdelösa. Hur bensin, diesel och gas skapar energi skiljer sig naturligtvis. Vid utveckling av moderna motorer avser ingenjörer användning av flytande bränsle i motoren. Egenskaperna av gas uttrycker sig i att den är mer styvt verkar på motordelar, och om de inte skyddas tillräckligt kan hela motor skadas med tiden. Huvudroll i detta skydd spelar just motorolja. Eftersom bensin har redan speciella tillsatser och rengöringsmedel som eliminerar koksbildning blir gasbränsle hjälplös i så fall, och allt beror av motorolja. Därför en perfekt olja i så fall kommer att blir Fuchs 10W-40 som är lämplig för motorer med krav på en sådan viskositetsklass. Fuchs Titan Syn Pro Gas är utmärkt lösning för bilar, minibussar, lastbilar och till och med tung jordbruksmaskiner. Denna olja hittar man oftast hos BMW, Chevrolet, Mercedes-Benz, Fiat, Volkswagen, m.m.

Oljans huvudegenskaper

Fuchs 10W-40 är en avancerad och året-runt motorolja speciellt utvecklad för gasmotorer av personbilar och minivans. Motoroljan är utformad för att möta den höga värmekrav hos LPG och CNG-drivna fordon. Oljan kan användas för bi-bränslefordon med LPG- eller CNG-motorer med bensin som ett alternativt bränsle. Oljan ger säker drift under alla driftsförhållanden och är helt blandbar med andra motoroljor, fast detta kommer att minska dess specifika egenskaper. Fördelar av Titan Syn Pro Gas ligger i mycket god viskositet och temperaturbeteende under alla årstider som uppnås tack vare hög skjuvningsstabilitet. Lämplighet för inte bara gasdrivna bilar gör den också ett bra val för motorer med andra bränsletyper. Oavsett detta garanterar olja alltid tillförlitlig kallstart och snabb oljecirkulation vid förutsättning att själva motor inte har fel. Trots en liten annad sammansättning är oljan kompatibel med alla packningar och axeltätningar.

Hitta produkten till rätt pris

Många oljetillverkare anpassar sig lätt till kundernas behov och därför är redo att presentera speciell Fuchs 10W-40 som är extra lämplig för LPG/CNG motorer. I alla fall hittar man inte alltid denna motorolja i oljebutiker och därför tillrådes det att besöka 123bildelar.se där det erbjuds betydliga rabatter på sådana oljor. Bara välj produkten, dess volym och antal och fortsätt till betalning. Ange adressen och vänta på leveransen.