Köp FUCHS 0W-40 Motorolja

1 resultat

Fördelar

Fuchs 0W-40 är en olja med hög prestanda, bränsleekonomi, som passar en rad olika fordon med eller utan längre serviceintervaller. Om man letar efter utmärkt kallstart utan sekunder av fördröjning, lägre oljeförbrukning så är Fuchs Titan Supersyn är ett perfekt val. Speciellt premium fordon med kraftfulla motorer har en särskild efterfrågan på motoroljekvalitet. Förändringar i bränsle med biologiska nedbrytbara komponenter, förbättrad avgasutsläpp och minskning av motorer i dimensioner är de främsta orsakerna till kontinuerlig förbättring av motoroljekvaliteten. Fuchs 0W-40 LONGLIFE SAE 0W-40 är en Ultra High Performance motorolja för de senaste kraftfulla motorerna. Den garanterar säker drift vid alla körförhållanden och begränsar motorns slitage till en minsta nivå, även med förlängd serviceperiod. Oljan kommer att tillåta utvinna alla motorens egenskaper fullständigt speciellt när det gäller högresterande bensinmotorer som är utrustade med en turbinladdare och utan den, eftersom viktigaste uppgiften för tillverkaren är skapandet av oljan med lägsta möjliga friktionsnivåer, som i detta fall kommer att fungera i alla väderförhållanden.

Viktiga egenskaper

Fuchs 0W-40 har utvecklats för att tillfredsställa kraven hos kraftfulla motorer. Optimerad friktion och minskat slitage har varit huvudmålet för utveckling av motoroljan. De viktigaste användningsområdena för Titan Supersyn är motorer med och utan turboladdare samt direkt eller indirekt injektionssystem. Denna olja kan också användas för dieselmotorer utan dieselpartikelfilter. Det går dock att blanda oljan är vilken blir kompatibel med minerala motoroljor. Blandning med andra motoroljor bör emellertid undvikas för att fullt ut kunna utnyttja motoroljans fördelar. Ett fullständigt oljebyte rekommenderas när man växlar till Fuchs Titan olja. Produkten uppfyller kraven i ACEA- och API-klassificeringarna och har fått godkännande från biltillverkarna Mercedes-Benz och Porsche, rekommenderas också för BMW-bilar, Aston Martin och Ford.

Billigt att beställa

Vill man förse sin bil endast med högkvalitativa underhållsprodukter för att förlänga dess drift då rekommenderas det att välja Fuchs 0W-40 som går att använda även med andra motoroljor vilket är bra ide när man vill testa dess fördelar. Därför om du behöver 1L flaska tveka inte att besöka motorolja-online.se butiken för att välja oljan till reducerat pris. Om du gillade produkten och vill byta hela oljan i bilen då krävs vanligen större mängd och det går att spara ännu mer om man köper 5L stor oljeflaska till ännu mer gynnsamt pris. Oavsett priset kan du alltid få beställda varor levererade till ditt hem inom ett par dagar.