Köp FORD Motorolja

1 resultat

Motorolja från amerikanska biltillverkare?

 

På en konkurrensutsatt marknad där kunder blir allt mer krävande, föreslår Ford dig skräddarsydda oljeprodukter som inte bara passar fordon av detta amerikanska märke utan är godkända av det. Ford-biltillverkare testar sin olja under de förhållanden som motsvarar verkligheten med hjälp av ursprungliga motorer som monteras i sina bilar. Just därför har bolagets smörjmedel optimal kvalitet och egenskaper som i stånd att lova önskad motorprestanda. Kombinationen av syntetiska basoljor och nyskapade tillsatser ger exceptionellt skydd mot slitage, lägre bränsleförbrukning och utmärkt pumpning i oljesystemet.

 

Sortiment av Ford motoroljor

 

Moderna invecklade motorer som får nymodiga avgasrenings och insprutningssystem kräver motorolja med låg askhalt och tillsatser som ger låg friktion för att bidra till längre brukbarhetstid av partikelfilter i diesel motorer och hög prestanda för året-runt användning. I så fall passar Ford Formula-F 5W-30 med utmärkt rengöringseffekt som speciellt passar Duratec motorer och dieselmotorer med Common Rail. 5W-20 motorolja rekommenderas för alla bensinmotorer, speciellt för 3-cylinders EcoBoost. Ett billigare alternativ för dieselmotorer med enhetsinjektorer såsom Galaxy, men med utmärkt kallstart vid låga temperaturer, energieffektivitet och låg friktion erbjuds av 5W-40 Formula S/SD.

 

Märkes olja med förmånliga villkor

 

När man äger en viss Ford modell, som kräver endast märkes motorolja, så kan man stöta på bristande utbud av dess oljor i butiker. Men det är uteslutet hos motorolja-online.se, där vi har i lager halv-syntetisk och syntetisk olja till olika bilmodeller som förstås passar även andra bilar. Med tanke på hur sällsynta oljor är kan du köpa 1 eller 5 liters brukar i parti och rejält rabatt. Lägg bara motorolja i kundvagnen, betala köpet och vänta på frakt.