Köp FORD Motorolja

1 resultat

Utmärkt skydd mot slitage

 

Ford är bilmärke som först indelat sina modeller för amerikanska och europeiska marknaderna och det bekräftar hur är det viktigt för Ford ledning att anpassas utbud till lokala behov. Med lika noggranhet rekommenderar biltillverkare att välja olja för sina bilar. För att tillåta endast produkten med hundraprocentig kvalite marknadsförs Ford motorolja för alla bilmärkets tänkbara modeller. Vare sig amerikansk skåpbil med enorm V8 bensinmotor eller familjebil med turboladdad dieselmotor och invecklat avgassystem med partikelfilter så kan man beställa verkligen skräddarsydd produkt åt bilen.

 

Stolthet av Ford motorolja

 

Kanske den enda möjlighet att utesluta eventuella problem med motor när det gäller smörjning är att köpa endast lämplig olja som tillverkare råder. Sådan är Ford Formula F 5W-30 helsyntolja som ersatte E-linjen och med hjälp av utvalda tillsatser optimerar prestationsförmågan, sänker bränsleåtgång hos alla tänkbara motorer av alla typer, förutom Ford Galaxy 1,9 TDI och Focus RS och Ka efter 2008 modellår. Det som lovar tillverkaren i Ford motorolja bekräftas av flera omdömen och tester – bränsleförbrukning har tappat upp till 10% jämfört med standardoljor. Vill man uppnå även högre siffror så väljs Ford Formula Fuel Economy med unika smöjningsegenskaper vid kallstart som förebygger slitage vid låg temperatur. Det gynnar motorns livslängd och minskar oljeförbrukning, tack vare skydd mot avlagringar.

 

Favoritbutiken

 

Vad bra att det finns ställe där man lugnt kan jämföra och välja sin Ford motorolja och beställa den med betydlig rabatt. Det är förstås motorolja-online.se som tack vare sin flexibla prispolicy är den webbplats man vill gärna återvända igen. Säker och snabb betalning, lättnavigerad webbplats och snabb frakt är det som skiljer oss från dem.