Köp ELF 5W-40 Motorolja

2 resultat

Arbetar från första varv

 

Elf är franska oljetillverkaren och många franska bilmärken godkänner användning av denna olja i sina bilar, men det betyder inte att en fin produkt kan inte hällas i t.ex. tyska personbilar, speciellt om själva Audi, Volkswagen och Porsche rekommenderar. När det gäller Evolution 900 NF så passar den både bensin- och mer omtyckta dieselmotorer. Med tanke på deras känslighet mot fintillverkad oljeprodukt kan Elf 5W-40 modigt rekommenderas, eftersom den garanterar långvarig och utmärkt värmestabilitet som tillåter oljan inte oxideras. I enklare ord är den i stånd att bevara sina smörjande egenskaper och även tillföras inom första sekunder efter motorstart till all motordelar så påverkade av friktion. Inte konstigt därför att motorer som arbetar med denna olja har längre livslängd även om oljan byts mer sällsynt än rekommenderat.

 

Motorolja för moderna motorer

 

Men för att skydda mest känsliga motorer utrustade med turboladdare och elektronisk ventilstyrning, avgasåterföring och katalysator rekommenderas att välja Evolution 900 SXR som passar slags förbränningsmotorer vilka tilläggskomponenter de än har. Och med tanke på dessa komponenter som monteras i motorn för att gynna låg bränsleförbrukning passar Elf 5W-40 perfekt dem med sin formula som tillhandahåller skydd mot slitage pga. hög oxidationsbeständighet och lovar avsevärt minskning av bränsleförbrukning – precis vad miljövänliga förare önskar.

 

Välj volymen och priset.

 

Även om tillverkaren tillåter ökat oljebytesintervall kan man oftare byta sin motorolja om det är Elf 5W-40 eftersom den erbjuds billigt i motorolja-online.se och dessutom håller vi flexibla priser när man köper i prati flera burkor. Överväg oljemärkets fördelar, jämför med andra och lägg varan i kundvagnen så att inom 2 dagar får du den levererad exakt till ditt hus.