Köp ELF Motorolja

8 resultat

Betoning på innovationer

 

I takt med utveckling av bilindustri med lansering av allt kraftigare och mer invecklade motorer, ska motoroljor också leva upp till dem för att kunna å ena sidan bevara känsliga kolvar, ventiler och vevlager, å andra sidan tillhandahålla en stadig oljefilm minskar friktion och på så sätt framjar hög prestanda. Just på det har Elf arbetat sedan dess grund 1939, och testade sina innovationer i Formel 1 i samarbete med Renault. De skapade turbomotor som ledde till 15 seger i tävlingen och man vet själv vilka krav på motorolja ställs i turbomotorer. Oersättlig erfarenhet ledde till kunskaper som användes vid utveckling av ojor till massproducerade bilar vars ägare utgår som segrare i vardagskörning.

 

Utveckling som lyser fram från oljans namn

 

Tekniska lösningar av Elf oljor från Formel 1 förbättrar slitagebeständigheten, antioxidantegenskaper och hållbarhet av oljefilmen hos vanliga personbilar, andra fordon, oavsett motortyp. Deras motoroljor delas upp i Evolution och Sporti serier. I spetsen för första linjen går Full Tech som tack vare låga fosfor- och svavelhalter ger förbättrad bränsleekonomi. Utbudet av Elf högteknologiska syntetiska basoljor Evolution 900 och 700 passar hårda driftsförhållanden och tillhandahåller komporimisslöst skydd. Linje av mineraloljor 500 och 400 och Sporti Txi lovar extra hållbarhet jämfört med vanliga oljor av sådant slag.

 

Oljebutik med brett utbud

 

Oavsett vilken bil man har och var man ämnar använda den behöver man sin typ motorolja som inte är tillgänglig i de flesta oljebutiker. Hos motorolja-online.se hittar du det du söker i vårt brett lager och enkelt sätt att ta fram Elf motor- eller hydraulolja i fråga med lämpliga leveransvillkor. Låga priser inkl. moms kommer att överraska dig!