Köp ELF Motorolja

8 resultat

Koncernen som erövrar hjärtor och motorer

 

Elf är ett känt oljevarumärke över hela världen och dess produktion är på tredje plats bland smörjmedelstillverkare. Det är en del av franska koncernen Total. Men då när den grundades på 1920-talet hade företaget ett helt annat namn GFP namn ägde flera raffinaderier i många länder. Efter andra världskriget började den snabbt växa upp, och efter ett tag förvärvades av Total. Redan sedan början av 2000-talet har Elf fått sitt nuvarande namn. Efter många år, hör motorolja Elf till en av de mest lysande, entusiastisk och energisk oljevarumärke så att många bilister och professionella racers litar på deras erfarenhet.

 

Tre serier av motorolja för personbilar

 

Elf är traditionstrogen och därför marknadför nu tre oljeserier – Evolution för vanliga personbilar, HTX Retro för veteranfordon och HTX för racebilar. Mineralolja Evolution 500 både för bensin- och dieselbilar har utmärkta antifriktions och tvättande egenskaper vilka tar bort avlagringar och oxidationsrester som inte påverkar metalldelar. Evo 700 är ett steg högre eftersom presenterar havlsyntoljor vilka passar även moderna motorer med senaste insprutningssystem. Fina tvättande egenskaper av motorolja Elf bidrar till motorens ökad livslängd och högre effekt. På toppen ligger Evolution 900 och Full Tech helsyntolja som tillåter motorstart under extremt låga temperaturer och dessutom gör den absolut säker för motorens hållbarhet.

 

Köp snabbt och billigt

 

Hos motorolja-online.se finns det hela utbud av motorolja Elf som kommer säkert att passa dina och din motorens behov. Välj bland halvsynt- eller helsyntolja, jämför priser och kolla att viskositetklass passar. Betala rimligt för en kvalitativ produkt och får en jättesnabb reverans.