Köp ELF Evolution Full-Tech Motorolja

1 resultat

Skyddar inte bara motor

 

Man är van vid att kräva från motorolja perfekt skydd för alla motordelar för att inte råka för förtids motorrenovering. Dock är funktion av moderna motorer starkt förknippade med hjälpdelar, såsom insprutnings-, tänd- och avgassystem. Om oljetillverkare inte lägger märke till påverkan av sin olja på ovannämnda komponenter så riskerar det att prägla motorn funktion negativt. Därför fick Elf Evolution-Full-Tech dagens ljus som minskar friktion och på så sätt sparar bränsle. Men viktigt här är att den inte innehåller ämnen som är i stånd att förhindra effektiv förbränning av bränsleluftblandning så sköter den om katalysatorer både hos bensin- och dieselmotorer av Euro VI och V. Å annan sida tillåter Full Tech Fe 5W-30 höghastighetskörning utan negativa verkan.

 

Tydliga fördelar

 

Fungerande motor producerar ett stort antal partiklar som tränger igenom från förbränningsrum så småningom till oljetråget som sot och slam vilka kan försämre oljans kvalitet. Därför presterar Elf Evolution-Full-Tech olja bra för att skydda motorkomponenter mot slitage tack vare paket med moderna tillsatser med dispergeringsegenskaper som säkerställer att motordelar är rena. Dessutom lågt innehål av sulfataska i motorolja skyddar dieselpartikelfilter och ger ökad bränsleekonomi. Också kan man låta längre bytesintervall som kan nå 3.000 mil och motorolja kan utmärkt klara av det tack vare minskad oljeförbrukning tack vare basolja med lågt volatilitet och hög oxidationsresistens.

 

Klokt val till klokt pris

 

Ibland är det inte lätt att välja lämplig olja, men Elf Evolution-Full-Tech är utmärkt alternativ som dessutom kan man få till ganska lågt pris om man köper i motorolja-online.se. Där hittar man Fe 5W-30 viskositetsolja som tar hand om din motor bättre än du tror!