Köp ELF Evolution 900 Motorolja

3 resultat

Ett steg före motortillverkare

 

Moderna fordon tillverkas med tanke på konkurrens, omsorg om kunden och allt strängare krav på miljövänlighet, vilket driver tillverkare att montera allt kraftigare, mer sparsamma, och miljövänliga motorer. Förstås har man inte lärt sig att klara sig utan motorolja, därför häller man dit olika oljor som kanske inte alltid passar, om någon ny uppfinning är redan införd där. Elf Evolution 900 NF - är en högkvalitativ olja för bensin- och dieselmotorer i personbilar som tillverkas med syntetisk Elf teknik. Det gör att denna olja behåller sina egenskaper under lång period och det inte skadar högteknologiska motorer med turboladdare, senaste katalysatorer och EGR system. I stället får dessa motorer motorolja med utmärkt motorskydd som tar bort smutspartiklar som kunde skada känsliga motordelar, speciellt när motor når höga varvtal.

 

SXR

 

Ännu flera fördelar har Elf Evolution 900 SXR som passar samm typer av motorer, men också lämplig för motorer med automatisk ventilstyrning och passar olika körförhållanden vare sig stadskörning, eller körning på motorvägar. Det beror också inte på om man älskar att ta del i racing eller föredrar lugnare körning. Men viktigt är att oljan håller sig längre och behåller termisk stabilitet och oxidationsbeständighet under lång tid.

 

Köp klokt

 

Helsyntolja är verkligen det som man behöver för en ny bil för att bevara den från förtids motorreparation. Men Elf Evolution 900 går ett steg före dem andra oljemärken eftersom tillåter att överskridda oljebytesintervall utan förlust i egenskaper. Men när man köper i motorolja-online.se så hittar man så låga priser att det går faktiskt inte att försumma bytesintervaller, eftersom ju fler burkar man köper desto billigare det blir.