Köp ELF Evolution 700 Motorolja

2 resultat

Enegribesparande olja för alla motortyper

 

Personbilens halvsyntolja Elf Evolution-700 STI är avsedd för användning hos bensinmotorer och dieselmotorer utan partikelfilter DPF, men det är möjligt hos turboladdade motorer. Denna olja ger ett bra skydd mot motorslitage, även under svåra driftsförhållanden och själva tillverkaren tillåter dess användning för alla älskare av snabb körning (men inte för en professionell sport). Dessutom motorolja STI 10W-40 uppfyller ett antal egna krav och kraven från välkända biltillverkare såsom Mercedes-Benz, VW. Lägre bränsleförbrukning passar utmärkt för bland körning såsom i staden eller i motorvägar. Tack vare högt viskositetsindex säkerställs optimal motordrift under extremt höga temperaturer.

 

Lösning för moderna turboldieselmotorer

 

Evolution Turbo Diesel 10W-40 är avsedd för dieselmotorer av äldre och nuvarande generationer, inklusive motorer med direkt bränsleinsprutning. Elf Evolution-700 är en speciell olja för dieselmotorer med goda viskositets och temperaturegenskaper, som garanterar skydd för motorn under frost eller hetta. Dessutom är motorolja speciellt anpassad för användning med Renault dieselmotorer. Trots att med direktinsprutning ökar prestanda höjer den också driftstemperatur som denna motorolja tar itu med sin förmåga att skydda motorn vid höga temperaturer. Därtill visar olja sina goda egenskaper vid kallstart, vilket förlänger motorns livslängd.

 

Lockande priser – reputerlig butik

 

Rätt motorolja hjälper att spara pengar på reparation och även på bränsle, vilket är en av egenskaper av Elf Evolution-700. Men det går också att snåla lite på köpet av en sådan underbar olja, om man vänder sig till motorolja-online.se. Här råder riket av skruvade priser vilken motor du än har. Välj olja, kolla dess specifikationer och lägg den i kundvagnen. Priset som du ser kommer att överraska dig, men ännu mer vår snabb frakt.