Köp ELF 5W-30 Motorolja

4 resultat

Evolution

 

De moderna förbränningsmotorerna kräver förstås en hållbar och prestandamässig syntolja som kan uppfylla höga förväntningar. Så Elf 900 SXR 5W-30 rekommenderas för alla bensinmotorer med flera ventiler, turboladdade, med eller utan en katalysator och alla dieselmotorer med eller utan laddning, samt lätta lastbilar. Direktinsprutning hos dieselmotorer ska särskilt gynnas med användning av en sådan fin tillverkade olja. Oavsett vilket klimat och vägtyper din bil kommer att köras kan man utan tvekan hälla Elf 5W-30 olja för att inte tala om att ditt bilmärke är Renault – tillverkare som godkänner produkten. Elf 900 Evolution tillåter och bidrar till evolution som moderna motorer undergår, eftersom motoren får utmärkt värmestabilitet för oxidation och särskilt skydd mot slitage för att inte tala om på 7% lägre bränsleförbrukning.

 

Kompromisslöst skydd

 

De dieselbilar utrustade med sotfilter kan kräva en mer skräddarsydd oljeprodukt av samma kvalitet och Elf kan leverera Full Tech FE motorolja av samma viskositetsklass som är gyllene mellanvägen för sommar och vinteranvändning. Men viktigaste med denna Elf 5W-30 är att olja är speciellt tillåtet för Renault dieselmotorer med sotfilter vilket bekräftas av speciellt godkännande RN0720.

 

Billigare och mer effektiv alternativ

 

För att skydda förbränningsmotor är det tillräckligt att hälla dit endast högkvalitativ olja och Elf 5W-30 är lämplig produkt, eftersom tillverkas och testas i franska bilar. Och vad kan vara mer känslig än den franska bilen – därför med avseende på det välj Elf som kan dessutom köpas billigt i motorolja-online.se. Köp en liter eller hela kanister får du göra det till rabatterat pris.