Köp ELF 10W-40 Motorolja

2 resultat

Universalmotorolja

 

Elf Evolution 700 STI är speciellt skapad för att passa olika slags förbränningsmotorer, vare sig bensin- eller dieselmotor hos småbilar och även lätta skåpbilar. Speciell uppmärksamhet förtjänar senaste dieselmotorer som är utrustade med invecklad konstruktion av direktbränsleinsprutning med eller utan Commor Rail ramp. Tack vare Elf 10W-40 olja är dessa motorer skyddade i olika slags körförhållanden – trafikkörar vid stadskörning, eller långa bilresor även vid höga temperaturer. Elfs halvsynt teknik garanterar bevarande av oljeegenskaper under dess hela driftstid vilka också uttrycker sig i att utmärkt rengörande verkan som tillåter inte smutsen höja friktion mellan metalldelar. Direktinsprutning som ökar motoreffekten bidrar också till högre arbetstemperatur och Elf 700 STI är perfekt lämpad för skydd mot höga temperaturer. Inte värre presterar motorolja också vid kallstart när varje oljedropp når din metallkomponent som är sugen på att få sin del av smörjning.

 

Speciellt för turboladdade dieselmotorer

 

Dieselmotorer brukar utrustas med turboladdare vilket är fin konstruktion som inte kan tåla vilken som helst olja. Därför är det viktigt att hälla skräddarsydd produkt som passar din bil exakt. Elf Evolution 700 Turbo Diesel är en ny generation av halvsyntoljor som passar både personbilar och nyttofordon med dieselmotorer även om de har direkt insprutning. Perfekt skydd av Elf 10W-40 kommer att förlänga driftstid både av vanliga motordelar och känsliga insprutare och turboladdare.

 

Få tag billigare

 

Eftersom Elf 10W-40 är olja som var testad noga hos de flesta motorer och har genomgått ett antal laboratorieprov kan den rekommenderas Renault, Volkswagen och Mercedes-Benz. Det betyder inte att priset på olja är högt eftersom fransmän har lärt sig att erbjuda kvalitet till mindre priset. Det hade motorolja-online.se också lärt sig och därför säljer Elf 10W-40 till rabatterade priser.