Köp CASTROL EDGE Professional Motorolja

1 resultat

Olja för proffsar

Castrol håller på att utveckla alltid någonting nytt, speciellt när en fungerande teknik är uppfunnen. Efter flera tester inbyggs denna teknik i en följande motorolja som presterar ännu bättre än dess föregångare. Det gör man för alltid leva upp till snabbt växande krav på oljekvalitet pga. allt modernare förbränningsmotorer. Och Castrol EDGE-Professional är skapad speciellt för att effetivisera motordriften i extrema förhållanden. T.ex. vid hög mekanisk belastning kan oljefilmen förtunnas på pass mycket att rörande metalldelar börjar kontaka med sig direkt. Om sådana brott uppstår ofta kan man inte räkna att motor kommer att hålla sig länge. Därför väljer man denna motorolja för att få professionellt skydd under utomordentliga körförhållanden.

Egenskaper av olja

Castrol EDGE-Professional är en speciell oljeproduktslinje som omfattar några märken av olja under samma viskositet 5W-30. En av dem är OE 5W-30 som möjliggör att frigöra motorns potential och gör att motor omedelbart svarar på gaspedaltryckning. Tack vare den innovativa tekniken Fluid Strength Technology säkerställer Castrol EDGE Professional utmärkt oljefilmsbeständighet. Dess unika egenskaper gör det möjligt att minska friktionsförlusterna, varvid motorn arbetar vid sin maximala effektivitet i alla lägen.

Få tag i kvalitativ olja

När man väljer en lämplig olja, så är det bra att veta under vilka förhållanden din motor kommer att drivas i. Men vanligen utsätts motorer för hårda belastningar som endast sådan olja som Castrol EDGE Professional kan stå emot. Därför lita på motorolja-online.se butiken som försäljer motorolja som levereras direkt från oljefabriken. Priser där är mycket överkomliga, så att det går att spara rejält, speciellt om man köper i parti.