Köp CASTROL POWER 1 Tvåtaktsolja

3 resultat

Passar din MC

 

Dagens kraftfulla fyrtaktsmotorer av idrottsmotorcyklar behöver ett tillförlitligt skydd mot minsta tecken på slitage. Också är det viktigt att ha denna omsorg under mest belastande driftsförhållanden när din mc når maximala motorvarvtal, när motor ger full kraft och effekt. Ingen lilla partikel ska förhindra att motorprestanda blir en smula mindre än förvantat, vilket påverkar hela kappkörningsresultat. Därför ska man välja motorolja för vinnare, och Castrol Power-1 tar verkligen första plats när det gäller friktionsförluster i motorn under olika förhållanden.

 

Typer of olja

 

Så GPS 4T 10W-30 motoroljemärke minskar interna friktionsförluster i motorn, och på samma gång säkerställer optimal kopplingsfunktion för tillförlitlig överföring av vridmoment till drivhjulet. Denna olja är speciellt tillverkad för motorcyklar, tillsammans med den senaste Trizone Technology för optimalt motorskydd och omsorg av koppling och växellåda eftersom dess finns i samma oljekretsen. Väljer man Castrol Power-1 Racing 4T med Race Derived Technology så får kopromisslös prestanda under extrema körningsförhållanden. Oljan passar dem motorcyklister som tycker köra mc på randen till att nå möjliga prestandaresultat. Erfarenhet från motorcykelracing bidrog till skapande av denna motorolja, så att den utformades snabbt rinnande och extra kraftig när det gäller friktionsminskning. Och det bevisas av testresultat, eftersom så fort man öppnar spjället reagerar mc med oerhört snabb acceleration.

 

Köp med rabatt

 

Castrol är ett varumärke som är känt i hela världen men det finns skumma tillverkare som förfalskar deras produkter och säljer under kända namnet. För att garanterat får originell olja rekommenderas det att välja och beställa den hos motorolja-online.se – svenska oljebutiken som fokuserar just på olja, eftersom vi förstår sig bra på det. Dessutom säljs Castrol Power-1 till extremt låga priser.