Köp CASTROL Motorolja

43 resultat

Hundra år erfarenhet

 

Castrol erbjuder ett brett sortiment av premiummotoroljor för bilar, inklusive syntetiska och halvsyntetiska oljor, oljor för äldre bilar med ansenlig körsträcka och även motoroljor för dieselmotorer. Men allt började 1909 när C.C.Wakefield & Co en ny motorolja som hette "Castrol" (förkortning från ”castor” ricinolja + ”oil” olja). En framgångsrikt förmel lät utveckla smörjmedel för användning i förbränningsmotorer för bilar, motorcyklar och flygplan. Ursprungligen fanns det 3 typer av oljor: CW för bilar, C för motorcyklar och R för flygplan och racerbilmotorer. Nu med över 100 års framgångsrik verksamhet på marknaden och ett rykte som ett ledande företag inom innovation och utveckling av högpresterande motoroljor, är motorolja Castrol idag ett val nummer ett.

 

Tre huvudoljetyper

 

På toppen av produktutbud av motorolja Castrol ligger Edge serien som verkligen visar att oljekoncernen har nått och överskridit gränserna för möjligheten att skapa den mest kraftfulla Castrol-produkten - Castrol EDGE med TITANIUM FST. Så uppnås maximal motorprestanda, med hjälp av 45% mindre kontaktyta metall mot metall jämfört med konkurrenter. Finare skydd erbjuder Magnatec oljor med hjälp av molekyler som hålls på ytan mellan metalldelar, när olja rinner ner i oljetråget. Fordon som används i tunga driftsförhållanden, under svåra väderförhållanden och får dålig bränsle behöver speciellt skydd mot avlagringar som Castrol GTX erbjuder.

 

Högteknologisk motorolja till mindre pris.

 

Vill man skydda sin bil med GTX eller EDGE motorolja så välkommen till motorolja-online.se där det finns gått om oljemodeller av ovannämnda oljeklasser. Bara välj sitt motorolja Castrol och köp den billigt eftersom våra priser är lägre än man förväntar. Därför får man mer motorskydd till rimligare pris.