Köp CASTROL GTX Motorolja

2 resultat

Håll motor ren

 

Det är oundvikligt at motorolja inte bara erbjuder smörjande filmen mellan mest belastade metallytor i motor utan också skadliga partiklar om bytestiden försummas. Men även om man följer rekommendationer kan svåra körförhållanden som uppstår under tung trafik, dålig bränslekvalitet, extrema väderförhållanden och överstigande oljebyteintervall orsaka uppbyggnad av en tjock tjäraliknande substans som kallas slam. Man kan inte se ock kontrollera uppbyggnad av detta ämne, men det kan skada motors prestanda och orsaka för tidigt motorfel. För att undvika det brukar man hälla Castrol GTX in i motorn som verkligen förlänger dess livslängd.

 

Viktiga egenskaper

 

Trots att det är halvstynolja, presterar den jätte bra, eftersom det är flytande teknik som i stånd att hjälpa motstå alla ovänner av din motor. Castrol 10W-40 är lämplig för användning i både bensin- och dieselmotorer och utmärker sig genom 25% bättre slamskydd jämfört med de tuffaste standarder. Och för att kväva slambildning i sin linda kan Castrol GTX stå ut högt temperatur under lång tid utan tecken på termisk nedbrytning vilket bevarar smörjande egenskaper under tuffaste förhållanden. Dessutom bidrar antislitage tilsatser till motorens mer livslängd. Även om man inte litar på beskrivning så kan godkännanden av Mercedes-Benz, Fiat och VW övertyger en.

 

Välj priset

 

Om man har valt Castrol GTX så stöttar man på efterföljande besvär – var man köper den billigt. Det lösas enkelt om man vänder sig till motorolja-online.se där man håller så låga priser som möjligt. Välj efter viskositetsklass, jämför egenskaper och vad är mest viktigt – välj ditt eget pris genom att köpa olja i olika burkar: ju mer man köper desto mindre man betalar!