Köp CASTROL EDGE FST Motorolja

1 resultat

Grundskillnad mot vanliga oljor

 

Som alla vet utsätts moderna bilar för enorma belastningar – tänk bara att från 1,0L bensinmotor pressar man ur nu nästan 100hk och det händer i även större motorer så att man bör välja motorolja av helt annan generation. Höga krav uppfyller Castrol EDGE-FST som omfattar i sig polymera organometalliska föreningar som innehåller titan. Således blir titan en oljekomponent vilken fungerar i samförstånd med tekniken för den förstärkta oljefilmen Fluid Strength Technology (FST), som introducerades 2011. Testerna bekräftade att Castrol Longlife III fördubblar styrkan hos oljefilmen, förhindrar dess rivning och på så sätt reducerar friktionen för att uppnå maximal motorprestanda.

 

Hemlighet bakom framgång

 

Det räcker inte att producera nya ideer, också måste man testa dem i verkliga bilar. Och resultatet av detta arbete har blivit att Castrol EDFE-FST har nått den kvalitetsnivå som också möjliggör att fylla olja för första gången i nya bilar i monteringshallar. Varje litet av Castrol Longlife III olja undergår mikrofiltrering av olika grader. Kvalitetskontroll som utförs med hjälp av en ny teknik för optisk partikelmätning gör oljan ren vilket gynnar motorns vidare renhet. Genom att ha godkännanden från VW och Porsche bör det inte återstå några tvivlar på oljans kvalitet och prestanda.

 

Äkta olja till ursprungligt pris

 

Vill man verkligen glädja sin bil med motorolja som alla fordon drömmer om, så behöver man inte mycket – lite pengar och tillgång till nätet, där du bara besökar motorolja-online.se och väljer en av flera typer av Castrol EDGE-FST olja. Välj dess viskositet, jämför egenskaper och uppmärksamma priset också – den är genomsnittligt mindre än i de flesta oljebutiker.