Köp BMW 0W-30 Motorolja

2 resultat

För alla bränsletyper

 

Även dieselmotorer kan användas för att visa överraskande resultat på banan eller motorväg och det bör inte förvåna, eftersom vad som BMW än skapar får alltid stilig och sportig karaktär. Därför bör man välja den olja som kan gynna dessa egenskaper och BMW Twin Power Turbo Longlife är just den produkt som passar diesel- och bensinmotorer från BMW av en ny generation. Helsyntolja BMW 0W-30 är idealisk för allsäsonganvändning, vilken är i stånd att skydda motor oavsett omgivningstemperatur – vare sig kall vinter eller het sommar.

 

Utmärkande egenskaper

 

Moderna dieselmotorer måste leva upp till krav som Europa ställer för att tillåta deras bilar rulla ut på vägar, därför monteras de med dieselpartikelfilter som med tiden kräver rengöring. Genom att använda BMW 0W-30 kan man dra den ut på tiden eftersom motorolja skyddar filter från förorening. Å annan sida tillåter Twin Power Turbo att för fullt dra nytta av motoregenskaperna och även spara på bränsle inte minst än 1,5%. Tack vare speciell tillsatspaket med lågt innehåll av ämnen som bildar aska gör olja extra skydd mot avlagringar och korrosion, vilket förlänger motorns livslängd

 

Få tag billigt

 

För att kunna bli en den av teknik som BMW märke använder för sin motorer behöver man bara två saker – äga en sådan bil och köpa lämplig motorolja som är rekommenderad av tillverkare. Så väljer man BMW 0W-30 när man inte vill kompromissa med kvalitet och prestanda. För att ändå kunna köpa denna magiska olja till lägre pris rekommenderas det att komma till motorolja-online.se.