Köp ATE Motorolja

2 resultat

Ledare inom bromssystem

 

Fordonets tillförlitlighet och säkerhet för passagerare är inte leksaker, därför viktigt att bilens komponenter fylls med kvalitativa arbetsvätskor. Jättebra är när tillverkare av t.ex. bromsystem är samma som tillverkare av bromsvätska. Så är det med ATE, som grundades av Alfred Tevis för 100 år sedan. Förategat har ofta varit på framkanten av innovativa lösningar och bidragit till att bromsservo, hydrauliska bromslinjer, ABS-system dök upp tidigt, för att inte tala om förbättrade bromsbelägg och bromsskivor. Men alla dessa komponenter har ingen mening om inte rätt bromsvätska finns i systemet.

 

Egenskaper av bromvätskor

 

Vad bra att ATE tillverkar endast bromsrelaterade bildelar och blandar sig inte i oljetillverkning – fokus på bromsvätskor gynnar dig som kund. Deras bromsvätskor som lever upp till standarder DOT4 eller DOT5 har tillräckligt hög kokpunkt på 240-280 grader och fyller dessutom utmärkt smörjande funktion som håller ända till byte av vätskan. ATE vätska tillverkas speciellt så att den inte suger in fukt så mycket som andra västkor gör, vilket förlängar brukbarhetstid av både vätskan och bromsdelar, samt förbättrar kvalitet av bromsning rejält.

 

Köp kvalitivativ ersättning billigt

 

Personbilar kan köra utan att behöva ersätta bromsvätska i 3 år, medan vätskan med lägre dot standard, såsom DOT3 bör bytas oftare. I detta fall är det viktigt att beställa vätska i den butik som kan anordna snabb frakt och kräver inte mycket pengar för varan. motorolja-online.se levererar ATE vätskor prisvärt med oerhört snabb frakt från vårt lager. Vare sig din garage eller verkstad spelar det ingen roll för oss vart man skickar bromsvätska, olja eller andra produkter.