Köp ARAL SuperTronic Motorolja

5 resultat

Flagskeppet inom Aral oljor

 

Helsyntolja SuperTronic 0W-40 har oöverträffade lågtemperaturegenskaper och mycket hög termisk stabilitet, vilket är perfekt för de modernaste dieselmotorerna Mercedes Benz och BMW, utrustade med dieselpartikelfilter DPF. Tekniken Low SAPS som är inbyggd i Aral SuperTronic olja garanterar maximal livslängd för DPF-partikelfilter, EGR-system och moderna flerstegsgasutsläppssystem. På grund av den mycket lågt viskositet anpassad för kallt väder i olja ger oljan enkel och säker vinterstart vid de lägsta temperaturerna och märkbar (upp till 10% jämfört med viskositeten 10W-40 av samma typ) bränsleekonomi vid motorens kalldrift.

 

Oerhört livslängd av motorolja

 

Fina egenskaper av SuperTronic 0W-40 som är anpassade för längre brukbarhetstid av motorolja är presentera i Aral Longlife III 5W-30 speciellt lämplig för VW motorer, utformad för längre oljebytesintervaller på 4.000 mil. Denna olja är den enda som uppfyller bilföretagets 650-timmars radionuklidprov för motorskydd. Genom användning av Aral XMF tekniken som ger unika antislitagesegenskaper, beständighet mot oxidation och slambildning, kommer Aral SuperTronic Longlife III att bli ett idealiskt val för motorer både utrustade med dieselpartikelfilter och flerstegssystem för avgaser hos japanska, koreanska och europeiska fordon, eftersom olja uppfyller föreskrivna regler i klassen ACEA C3.

 

Billigt att handla

 

Aral SuperTronic är en ny generation inom motoroljor, så hålls prislappar på den högre än för vanliga oljor. Men i motorolja-online.se kan man passa på att köpa till mycket lägre pris – bara väjs sin viskositetsklass, titta på användningsområde och forstätt med betalningen. Efter att ha valt en eller flera burkor med helsyntolja bara ange adressen och beställningen kommer att levereras inom ett par dagar.