Köp ARAL HighTronic Motorolja

7 resultat

Låg askhalt

 

Aral HighTronic - en högkvalitativ motorolja för moderna bensin- och dieseldrivna personbilar som skapas med Aral XMF teknik. Helsyntolja har begränsat innehåll av sulfaterade aska, fosfor och svavel för att säkerställa problemfri samverkan med moderna avgasreningssystem, i synnerhet med partikelfilter DPF. Filtret är mycket krävande för kvaliteten av bränslet och oljan som används. Därför ska motoroljor framställas med låg-ask-teknik (Low-SAPS). I sådana oljor används nya tillsatser som uppfyller tidigare uppgifter men har en ny sammansättning. Liksom alla syntetiska oljor Aral, erbjuder HighTronic 5w-40 lätt vinterstart, motorrenlighet och pålitligt skydd mot slitage.

 

Bättre skydd för vanliga motorer

 

Trots höga och stränga miljökrav finns det gott om bilar utan alla nödvändiga partikelfilter och avgasåterföringssystem. För sådana bilar tillverkas Aral HighTronic M som är lämplig för bensin- och dieselmotorer utan avgasåterföring eller DPF. Enligt rekommendationerna från ledande biltillverkare, i regioner med dålig bränslekvalitet ska man föredra att använda motorolja med standardaskahalt och ett högt alkaliskt tal som HighTronic M 5W-40. Den ökade mängden svavel i bränslet, som oxideras när bränslet brinner i motorn leder till korrosion. Så en motorolja med ett högt alkalivärde bör prioriteras för att förebygga bildandet av avsättningar. High Tronic M 5W-40 har utmärkta rengöringsegenskaperna för att motverka ackumulering av avlagringar i motorn. Således garanterar Aral HighTronic M i de flesta fall den bästa motorns renhet och skydd.

 

Beställ förmånligt

 

Trots att Aral HighTronic är tillverkad med användning av unik teknik så går det att få tag i olja till mycket reducerat pris om man vänder sig till motorolja-online.se. Helsyntolja kommer att kosta dig mindre än du tror, speciellt om man köper mer än en burk.