Köp ARAL BlueTronic Motorolja

1 resultat

Omsorg när den mest behövs.

Att all motorolja som finns i motor under dess viloläge rinner ner i oljetråget och finns där tills den startas igen betyder att det inte går att förse alla motordelar med smörjningen under första sekunder. Det tar verkligen en viss att få olja spridd över hela motor från toppen till botten. Under dess korta period upplever metalldelar enorm friktion som så smånigom förstör dem. Och till uppgift av omsorgsfull förare ingår att hälla endast den motorlolja som förkortar period av oljehunger, förstås om denne vill dra ut på tiden motorreparation. Därför väljer man i så fall Aral BlueTronic som erbjuder utmärkta lågtemperaturegenskaper.

Egenskaper

Halvsyntolja från Aral har ganska brett viskositetsindex som gör den lämplig för allsäsonganvändning. Men viktigt här är hur den presterar, eftersom Aral syntestekniken ger utmärkta skyddande, tvättande och lågtemperaturegenskaper. Genom användning av konventionell askhaltsinnehållande tillsatspaket ger motorolja maximal renhet hos motorn oberoende av bränslekvalitet och driftsförhållanden, samt fullt skydd av motorn från de första sekunderna från starten under kalla årstiderna. Aral BlueTronic 10W-40 - en av de mest populära oljor Aral som finns från 90-talet och tidigare känd som Aral BasicTronic 10W-40. Konsumenterna uppskattar produkten som ger exceptionell motorrenhet under många års användning.

Köp gynnsamt

Olja Aral BlueTronic 10W-40 uppfyller kraven i ett stort antal bensin- och dieselmotorer av äldre generationen, därför är den så omtyckt hos ägare av sådana bilar. Men här är det viktigt att köpa originell burk av denna olja och motorolja-online.se levererar precis denna motorolja i originell förpackning med originellt innehåll och till mycket lågt försäljningspris!