Köp 5W-30 Motorolja

120 resultat

Helsyntmotorolja

 

För moderna förbränningsmotorer vilka används året runt passar endas syntetiska motoroljor. Ett av sådana exemplar är Selenia WR Pure Energy som passar personbilar och lätta nyttofordon med bensin- och dieselmotorer (med eller utan turbo). Det rekommenderas också för motorer utrustade med partikelfilter. 5W-30 olja produceras i Italien på grundval av högkvalitativa komponenter. Helsyntolja skapas med hjälp av den unika teknologin "FL Selenia", som gör det möjligt för oljan förknippar minskningen av avgas utsläpp och anmärkningsvärda skyddsegenskaper för långvarig användning vilket ökar motorns livslängd.

 

Motoroljans fördelar

 

Trots att det finns en viskositetsklasss 5W-30 lovar olika oljor sina egna egenskaper. Och mycket attraktiv är Selenia oljor som har ett noggrant utvalt och balanserat paket av rengöringsmedel och dispersionsmedel som rengör utmärkt alla motordelar och ger högt slitageskydd, minimerar också slambildning och garanterar optimal prestanda. Reducerade askinnehållet i sammansättningen av Selenia WR Pure Energy förhindrar för tidig igensättning av partikelfiltret, varigenom skyddar mot minskning i produktiviteten av turboladdare och ökar dess livslängd. Dessutom ser helsyntolja till att spara på energi som resulterar i något minskad bränsleförbrukning i jämförelse med andra oljor i samma klass.

 

Välj vinnare inom samma klass till klokt pris

 

Det finns inget mer behagligt än att få tag i en riktig bra produkt och betala mindre än man har förväntat. Sånt är möjligt med 5W-30 olja från Selenia om man köper hos motorolja-online.se. Det gör bara att välja rätt produkt efter att ha kollat egenskaper. Sen forstätta med betalning och får sin produkt inom 2-4 dagar.