Köp 10W-60 Motorolja

11 resultat
Titan Race 10W-60
Varunr:OIL-1374-3716
Pris inkl. moms
plus frakt

I LAGER

Extra krävande villkor

 

Sportkörning eller bara aggresiv körning avser att man håller motorens varvtal inte mindre än 4000 rpm, vilket tillåter snabb acceleration och omkörning. Förstås påverkar det motorn och för att inte döda ihjäl den rekommenderas den olja som kan skydda belastade motordelar som vevlager från extra slitage som högvarvig körning bidrar till. Shell 10W-60 är olja som speciellt skapades för högpresterande bensinmotorer. Motorolja skapas enligt senaste kraven från världens största biltillverkare, såsom Ferrari vilken rekommenderar oljan. Baserad på den nya generationen av syntetiska basoljor av hög kvalitet, och ypperliga tillsatser som tålar belastningar i racing.

 

Oljeegenskaper

 

Att motorolja har viskositet 10W-60 avser dess primära användning om sommartid, men förstås kan användas om vintrar, fast i Södra Sverige, eftersom verkligen kalla vinterdagar i norra landskap skapar problem med motorstart. Å annan sida extra flytande Shell 10W-60 olja tillåter att snabbare förse även avlägsna motordelar med olja vid motorstart och förstås det hjälper vid höghastighetskörning, när det ställs högre krav på skydd från slitage. Racing olja har högre motstånd mot temperaturförändringar, låg nivå av skumning som typiskt för oljor i prestandabilar. Dessutom till skillnad från vanliga oljor förbrukas Shell Ultra olja mindre, vilket är skyddar miljö.

 

Köp billigt dygnet runt

 

Det är alltid bekvämt att slå på dator och välja sin olja utan påträngande biträden, därför välj motorolja-online.se som din oljebutik. Och det finns anledning till det – Shell 10W-60 olja för högprestanda bilar, trots dyrbara tekniker som är förkroppsligade i oljan kostar betydligt mindre i vanliga butiker, eftersom vi är bra på att avtala med leverantörer om låga inköpspriser.