Köp 0W-40 Motorolja

14 resultat

Ren motor – längre drift

 

Dagens fordon utvecklar så snabbt att det är nästan omöjligt att producera en sådan motorolja som kan tillfredställa behov både av nya bilar och lite äldre. Ja, man utvecklar olika oljetyper men en oljetillverkare har lyckats att utforma en olja som passar alla – det är Shell 0W-40. Ingenjörer hos Shell utvecklingscenter har kommit fram med ett helt nytt sätt att producera syntetiska oljor tillverkade av naturgas med deras patenterade Shell PurePlus Technology, vilket gör Helix olja valet för alla bilar utan kontraindikationer. Huvudegenskaper av Shell olja är att dess teknik PurePlus bistår aktivt i att hålla motordelar rena, som förstås bör minnas när man flyttar från mineralolja till helsyntolja.

 

Egenskaper av Shell olja

 

Det är vanligt att gammal motor blir svartare och svartare inne och det är ingenting annat än slam och orenligheter som lever på motor och bidrar till dess snabbare slitage. Shell 0W-40 olja håller motor om möjlighet så ren att den påminner en ny motor. Tack vare låg viskositet som hjälper oljan nå motorns avlägsna platser ger upp till 2% bränsleekenomi. Det påverkar också hur lätt motor startar om vinter – här är inga anmärkningar. Tillsammans med anti-friktions tillsatser resulterar det i överlägsen längre motorns livslängd med användning av Helix olja.

 

Oljebutiken så när dig

 

Faktum att Shell 0W-40 är godkänd av Porsche och Renault betyder inte man behöver betala mycket. Ja, en sådan teknik återspeglar sig förstås på priset av motorolja, men hos motorolja-online.se går det att snåla lite om man köper en burk eller spara avsevärt vid köp i parti.