Köp 0W-30 Motorolja

35 resultat

Användningsområde

 

Motoroljor som tillverkas i 0W-30 viskositetsklass tillverkas vanligen av syntetiska basoljor för att kunna uppfylla de stränga kraven hos moderna högpreseterande motorer året runt. T.ex. Shell Helix Ultra Professional har fått tillstånd från General Motor motoravdelning och denna olja är godkänd för att användas i alla bilmärkets bensin- och dieselmotorer eftersom den uppfyller kraven av GMW16177-specifikationen. Sådana oljor är speciellt tillåtna för länder med kalla vintrar och ganska varma somrar som i Sverige och därför motoroljor kommer att bli nyttiga för svenska förare.

 

Egenskaper som oljetillverkare lovar

 

Eftersom 0W-30 är viskositetsklass som passar de flesta moderna motorer passar denna olja alla slags bensin- och dieselmotorer med eller utan turboladdning och även för motorer med invecklat system för avgasrengöring. Speciell uppmärksamhet också till motorer som arbetar med naturgas bidrar till tillförlitlighet av pumpinjektorer under alla driftsförhållanden. Shell Helix Ultra Professional tillsammans med Active Cleansing Technology gör oljan som perfekt val bland sina konkurrenter och håller motoren extra ren.

 

Val för de som vill spara

 

Det är alltid bra när helsyntolja hälls in i motor, men man måste följa tillverkanas föreskrifter och speciellt välja efter rätt viskositetsklas. 0W-30 oljor är ganska populära och det finns tiotals olika producenter av sådana produkter. Hos motorolja-online.se går det att välja din olja och betal för det lite pengar eftersom priserna har reducerats nyligen. Så jämför man först produktens egenskaper av olika tillverkare och sedan väljer också efter pris. Det återstår bara att lägga varan i rätt volym i kundvagnen och fortsätta med betalning eftersom efteråt får man sin vara inom 4 dagar.