Köp 0W-20 Motorolja

12 resultat
SYNPOWER 0W20
Varunr:OIL-2154-6611
Pris inkl. moms
plus frakt

I LAGER

Framtidstekniker tillgängliga för moderna bilar

 

0W-20 motoroljor är alla tillverkare helsyntetisk basolja vilket lovar alltid förbättrade egenskaper. Förstås unik formula av tillsatser som varje oljetillverkare håller i hemlighet tillåter uppnå ännu mera önskade parametrar. Så Fuchs Titan GT1 använder XTL-teknik som omfattar använding av basolja från eteriska oljor och en tillsatsmedelskomposition med fri zink vilket lovar exceptionella smörjegenskaper. Syntolja passar kraftfulla bensin- och dieselmotorer både med eller utan rengöringssystem. Extra lämplig är olja för höghastighetsanvänding när motorer har högt effekt. Om oljan köps för dieseldriven bil så ska endast dieselbränsle med lågt svavelhat användas.

 

Tydliga fördelar

 

Eftersom Fuchs använder XTL-tekniken, ger det extra höga fördelar för belastade motorer men inte vilka som helst. Här passar sista kraftfulla motorer med minskad bränsleförbrukning som uppfyller svåra krav att leverera hög prestanda inom en viss temperaturområde. Fuchs Titan GT1 tålar ständig använding av motor i ”start-stopp” läge och kan ge snabb respons på gaspedaltryckning direkt efter motorstart. Förstås 0W-20 ökar inte bränsleförbrukning och säkerställer en verkligen tillförliglig kallstart.

 

Oljebutiken med reducerade priser

 

Att kunna bidra till sporlig karaktär av sin bil och gynna lågt bränsleförbrukning som motortillverkare har ansträngt sig för är lätt med användning av rätt olja. Hit passar förstås 0W-20 oljor som är en del av nya tekniker och hjälper din högteknologiska bilen att visa vad den kan prestera. Därför välj motorolja hos motorolja-online.se och uppmärksamma också låga priser indikerade där. Ta hänsyn till att ju mer du köper desto billigare kostar en litet av olja.